طرح کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای در 47 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
فهرست مطالب
فصل اول
معرفی طرح
مشخصات محصول
فصل دوم
ظرفیت ها
تعیین ظرفیت انجام فعالیت
برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی
معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی
فصل سوم
معرفی نیروی انسانی
برآورد پرسنل تولیدی
پرسنل اداری و خدمات
فصل چهارم
معرفی هزینه ها
تعریف هزینه های سالیانه
برآورد هزینه استهلاک
فصل پنجم
شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز
مقدمه
خواص چای
تاریخچه چای
کشت چای درایران
مشخصات چای
تقسیم بندی چای از لحاظ زراعی
تقسیم بندی گیاه چای از لحاظ طرز تهیه و تولید
انواع چای
درجه بندی چای
نقش چای در پیشگیری و درمان انواع بیماریها
طرز دم کردن چای
تقلب در چای
استانداردهای بسته بندی چای
نوعی دیگر از مراحل توليد چاي
مرحله اول دريافت برگ سبز چاي
مرحله دوم : پلاس
مرحله سوم : مالش
مرحله چهارم : تخمير
مرحله پنجم : خشك كردن
مرحله ششم : جدا سازي و سورتينگ
مراحل تولید
اکسیده شدن ( تخمیر)
تغذیه خشک کننده با هوای گرم و هوای جاری
بسته بندي
چای مرغوب، چای نا مرغوب
چای مرغوب
این لكههای روغنی
چای كدر یا پررنگ
چای درمانی
نقش چای در پیشگیری و درمان انواع بیماریها
چایهای معطر
خصوصیات محافظتی چای
اثرات دیگر چای
فصل ششم
خلاصه مطالعات فنی و نتیجه گیری
جدول (1-1) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید
نتيجه گیری
بخشی از متن
امروزه دانشمندان با توجه به مطالعات انجام گرفته علمی و پروهشی بر روی گیاه چای به نتایجی دست یافته اند که حکایت از فواید گوناگون این گیاه دارد ، فراگیر شدن استفاده از این محصول در سراسر دنیا و همچنین خواص بسیار آن در درمان بسیاری از امراض باعث سود آور شدن این گیاه برای شرکت های تولید کننده و ارائه دهنده آن شده است ، با توجه به مطالعات صورت گرفته بر روی این گیاه به آسانی می تواند نتیجه گرفت که این شرکت ها در صورت فعالیت اصولی و با برنامه ریزی دقیق می توانند به نتیجه مورد نظر خود دست یابند .